Grøn omstiling og certifikater

Hos Malerfirmaet Kildahl ønsker vi at tage ansvar og bidrage til den grønne omstilling. Vi tænker derfor miljø og bæredygtighed ind i alle vores arbejdsgange.

Vi er et innovativt malerfirma, som både ønsker at passe på miljøet og vores medarbejdere. Vi udvikler derfor hele tiden nye arbejdsmetoder og maskiner, som kan være med til udvikle malerfaget i en grønnere retning og optimere vores arbejdsgange til glæde for vores kunder, miljøet og medarbejdere

Miljørigtige produkter

Vi bruger kun DGNB-certificerede og miljømærkede produkter med EU-blomsten og Svanemærket fra danske leverandører, og for at minimere emballage og lette arbejdsgangene har vi udviklet vores egen spartel- og sprøjtebil med en 85 meter lang slange, som kan nå op til 5. etage.

På den måde sparer vores medarbejdere mange ture op og ned ad trapperne, og da vores kar i bilen kan indeholde 200 liter, sparer vi også på emballagen.

Vi har desuden et tæt samarbejde med Arbejdsmiljøhuset, og med vores fokus på udvikling og innovative løsninger er vi med til at gøre det nemmere og mere overskueligt at aflægge CO2-regnskab og nedbringe brugen af emballage.