Maler med fokus på kvalitet og miljø

Malerfirmaet Kildahl er meget mere end jeres professionelle partner indenfor alle typer af maleropgaver. Vi sælger tillid, tryghed og kvalitet.

Vi er specialister i store erhvervsprojekter, erhvervs- og kontorejendomme, nye og eksisterende boliger, samt skoler og institutioner. Med vores store erfaring og fokus på kvalitet og miljø udfører vi også mange opgaver indenfor facaderenovering og renovering af bevaringsværdige bygninger.

Vi er et nytænkende malerfirma, som både passer på miljøet og vores medarbejdere. Vi udvikler derfor hele tiden nye arbejdsmetoder og materialer, som kan være med til udvikle malerfaget i en grønnere retning og optimere vores arbejdsgange til glæde for vores kunder, miljøet og medarbejdere.

Gammelt malerfirma i ny version

Vi er altid opdaterede på nye tendenser i byggebranchen og indgår altid i en tæt dialog, så vi sammen finder de bedste løsninger.

Malerfirmaet Kildahl er ejet af Bjarne Kildahl, som har været malermester siden 2000. I 2016 startede Bjarne Kildahl & Michael Tipsmark under navnet Malerfirmaet Tipsmark & Kildahl. Fra starten var planen at Bjarne skulle overtage hele firmaet 100%. Bjarne overtog pr. 1. januar 2023 overtog hele firmaet under navnet Malerfirmaet Kildahl.

Få et kig ind i vores faciliteter