Bevaringsværdige bygninger

Hos Malerfirmaet Kildahl sætter vi en stor ære i at udføre facaderenovering og indvendigt malerarbejde i bevaringsværdige og fredede bygninger. Vi har respekt for de gamle bygninger og materialer, og med vores store fokus på kvalitet, miljø og perfektion er vi en aktiv partner i de spændende renoveringsprojekter.

Vi har et stort produktkendskab og viden om gamle malerteknikker og kan derfor bidrage med ekspertviden, samt råd og vejledning i forbindelse med facaderenovering og malerarbejde i bevaringsværdige og fredede bygninger.

Din samarbejdspartner

I forbindelse med arbejdet i bevaringsværdige og fredede bygninger har vi et tæt samarbejde med Arbejdsmiljøhuset og Arbejdstilsynet, så vi sammen finder de bedste løsninger i respekt for de historiske bygninger.

Vi har bl.a. udført malerarbejde for Slots- og Kulturstyrelsen samt deltaget i renoveringen af kirker og andre ikoniske bygninger, og mange af projekterne, som fx det gamle hovedbibliotek i Aarhus, Maltfabrikken og Havmøllen i Ebeltoft og Erhvervsarkivet i Aarhus, som har modtaget priser for den respektfulde renovering.

Kontakt Malerfirmaet Kildahl og hør mere om vores arbejde i bevaringsværdige og fredede bygninger.